Феновете: Браво, Емрах, отново се доказа

Феновете: Браво, Емрах, отново се доказа
Слушай в Стрийминг Платформите

В деня на своя 18-ия си рожден ден Емрах поднесе на публиката най-новата си песен “Няма ме“. Видеоклипът направи премиера в PlanetaOfficial в YouTube и веднага пожъна успех в портала за видеосподеляне. Той се нареди в Топ 3 на българския трендинг, като безапелационно спечели сърцата на меломаните:

“Страхотна песен, поздравления! Освен песните на Емрах, на които избухваме, той се справя чудесно и с другите стилове на музиката! Супер баладка!“, “Емрах става все по-добър и все по-добър, браво, само напред и нагоре“, “Толкова красиво го е изпял - с много чувство и емоция! Емрах, достоен наследник на фамилия Стораро“, “Изненада всички с нов стил музика... Велик! Отново се доказа!“, “Много различен стил от Емрах, който заслужава да се оцени“, “Страхотна балада! Продължавай със стойностните и авторски проекти. Трудно е ,но един ден ще се гордееш с твоите хитове!Успех!“, пишат почитателите на певеца след появата на лентата.


За реализацията й Емрах се довери на Исидор, а песента е дело на самия изпълнител и Даниел Ганев. Композиторът създава и аранжимента на парчето, а за текста идеи обединява хитовият тандем – Теди Александрова и Емрах.
Безспорно хубавите оценки за новото предложение на младия изпълнител са най-големият подарък за него, както и стимул да продължава да се развива. Самият той публикува откровено послание в своя Instagram профил, с което призна, че е вложил душата си в “Няма ме“ и благодари на публиката за подкрепата, както и на целия екип за отдадеността по време на работата по този проект.

 

КАТЕГОРИИ