Феновете: Браво, Юнона, такива песни ти отиват

Феновете: Браво, Юнона, такива песни ти отиват
Слушай в Стрийминг Платформите

Приятна изненада на феновете поднесе Юнона с премиерата на новия си видеоклип “Само“. От вчера лентата радва зрителите на “Планета“ ТВ, “Планета HD” и абонатите в PlanetaOfficial, а хубавите отзиви не закъсняха:

“Песента е страхотна! Браво, Юнона!“, “Много е хубава, хареса ми от първо слушане. Юнона, прави още такива, силни песни“, “Страхотна е, пълен синхрон между музика и текст, изпяването ги допълва идеално! Текстът е неповторим, браво на целия екип за добре свършената работа! Юнона е много красива в клипа и се надявам и занапред да е така активна, както тази година“, “Юнона има ХИТ. Музиката е убийствена... Не спирам да я слушам“, пишат меломаните.


Те не скриха, че изпълнителката ги е изненадала и с визуалните си превъплъщения в лентата, които определено привличат вниманието. За стайлинга си звездата на телевизия “Планета” се довери на Августина Маркова -Тути и Десислава Банова, а гримът и косите са на Методи Шопов и Светослав Нейков. Режисьор на видеоклипа е Людмил Иларионов – Люси. “Само“ е по музика и аранжимент на Мартин Биолчев, а автор на текста е Йордан Гергов.

фотограф: Виктория Сиракова

КАТЕГОРИИ