Феновете: Браво, че Есил Дюран не изневерява на стила си

Феновете: Браво, че Есил Дюран не изневерява на стила си

“Този ден“ е озаглавен най-новият видеоклип на Есил Дюран, който от този уикенд е достъпен за меломаните в PlanetaOfficial в YouTube и в ефира на телевизиите с марката “Планета“. Песента е по музика и аранжимент на Борис Павлов – Бобо, текстът е на самата Есил Дюран, а реализацията на стилното видео изпълнителката повери на Дуран Дуран. Феновете на Есил Дюран побързаха да я поздравят за новия проект, който  определят така:

“Интересен текст, класно видео, и разбира се - хубава мелодия и аранжимент, сякаш е песен отпреди 10 години, песен с истинско поп-фолк звучене! Песен, която ще се слуша и след 3 месеца! Браво на всички, работили по проекта!“, “Песента е невероятна и клипа много ми харесва. Иска ми се все повече такива хубави песни да се правят!“,“Браво, че Есил не изневерява на стила си и не се мъчи да се прави на рапърка или на нещо далеч от нея“, “Тази песен напомня много на онзи поп-фолк от златните години, поднесен обаче много стилно, съвременно и дълбоко”.

Почитателите не спестяват и ласкавите си оценки за визията на звездата, която по думите им изглежда страхотно и за пореден път разкрива своя усет за стил.
Няколко дни преди премиерата на “Този ден“ Есил Дюран бе специален гост на официалното откриване на третото издание на Национален детски диабетен лагер “Докосни дъгата”.
Певицата се присъедини към благородната кауза и заедно с още популярни лица от българския обществен живот подариха много усмивки и добро настроение в първия ден от лагерната смяна край морето.

КАТЕГОРИИ