Феновете: Цяло лято ще се слуша “Купих ти сърце“

Феновете: Цяло лято ще се слуша “Купих ти сърце“

Едно от най-очакваните заглавия в поп фолка това лято направи своята премиера в PlanetaOfficial в YouTube. “Купих ти сърце“ е новия дуетен проект, обединил Емануела и Джордан, които отново доказват усета си за хитове. Меломаните побързаха да похвалят музикалния тандем, а гледаемостта и многобройните споделяния за по-малко от денонощие също категорично говорят за добре свършената работа на целия екип. Зад музиката и аранжиментът на “Купих ти сърце“ стои Радомир Кишев, а текстът е написан от Александър Попов и Петя Радева. Режисьор на лентата е Николай Скерлев, а сценарият обединява неговите идеи с тези на Емануела. Специална роля в клипа е поверена на Ванеса Георгиева, чийто образ в сюжета на моменти се слива с този на Емануела, а на търсещият любовта Джордан му се привижда, че преследва ту едната, ту другата красавица. Заслуга за визуалната прилика, както и за целия стайлинг на проекта имат Ива Атанасова /стил/, Цецо Андреев /грим/ и Момчил Спасов /коси/.

В деня на премиерата с пост в социалните мрежи Емануела и Джордан отправиха благодарност към всеки един, взел участие в реализацията на “Купих ти сърце“, а на свой ред феновете ги възнаградиха с поредица от комплименти:

“Страхотен дует! Много добро съчетание на гласовете. Цяло лято ще се слушат Емануела и Джордан и “Купих ти сърце“, “И двамата последните години пускат само хитове! Нямат песен, която да не ми хареса. Браво! В дискотеката ще гърми...“, “Песента е Топааа!“, “Определено много добра комбинация са двамата. Свежичко и доста различно звучи песента, страхотен проект!”, “Поздравления Емануела и Джордан, продължавайте така и за напред“, гласят първите коментари в мрежата.

КАТЕГОРИИ