Феновете: Джена разби с хит

Феновете: Джена разби с хит
Слушай в Стрийминг Платформите

Категорична заявка за хит на есента прави Джена с най-новата си песен “Вижте го, жени“, която направи премиера преди часове в официалния канал на “Пайнер“ в YouTube – PlanetaOfficial и в ефира на телевизия “Планета“. Музикалният проект по музика и аранжимент на Велислав Драганински и текст на Анастасия Мавродиева грабна меломаните от първо слушане, а видеоклипът, заснет от режисьора Виктор Антонов допълва посланието с оригинален сюжет и ефектни кадри, реализирани в UFO Film and Television Studios в Долна Малина.

Специална роля в лентата има съпругът на певицата, Атанас Стоев – младши, който грабва зрителите с артистичност и виртуозност на ударните инструменти.
Почитателите на поп-фолка побързаха да поздравят звездата и дадоха висока оценка за хубавия проект, с който ги зарадва:

“Джена разби с хит“, “Браво, Кралице! Браво, Джена, отново успя да ни изненадаш с нещо различно! Това е твоят стил!“, “Уникален текст, страхотна мелодия и клип!“, “За пореден път Джена с нов хит и както винаги – неповторима и разнообразна. 6+++ от мен, браво Джена, нямаш равна!“, “Бруталната Джена избухна! Голяма песен!“, “Ей, това е Джена! С такива песни мачкаше преди години, това й е стила и такава я харесваме!“, “Джена винаги си е била класа и такава ще си и остане!“, “Страхотна песен! Страхотни музика, текст, клип! Акцентът е на гласовите данни и визията на Джена! Ето качество без събличане и вулгарност! Страхотен проект! Страхотен екип! Невероятна Джена! Успех!“, пишат меломаните.


Феновете не пестят комплименти за визията на певицата във “Вижте го, жени“, която е изключително стилна и красива. Тоалетите са на водещи модни брандове. Гримът е на Никола Иванов, а косите – на Аделина Любенова от Galleria Нair Studio. Новият проект Джена представя и с оригинална фотосесия, дело на Виктория Сиракова.

 

КАТЕГОРИИ