Феновете: Джордан даде заявка за летен хит

Феновете: Джордан даде заявка за летен хит

“Мерцедес”, дългоочакваният нов проект на Джордан, направи премиера в официалния канал PlanetaOfficial в началото на уикенда. Близо година измина от появата на “Златният медал”, а феновете на изпълнителя с нетърпение очакваха първото му парче за 2020 и по всичко излежда, че и този път Джордан безпогрешно е уцелил право в десятката музикалните им вкусове:

“Джордан няма слаба песен. Всеки път е нестандартен и различен, браво на него!”, “Харесва ми, свежо е и ще се слуша цяло лято!”, “Откога чаках нещо ново на Джордан! Естествено не ме разочарова и този път, гласът му е един път!”, “Джордан даде заявка за Летен хит на 2020!”, “Страхотна песен, ще гърми. Когато човек може да пее и има свой собствен стил, нещата се получават. Браво, Джордан!”, “Момче, ти направо ги отвя всички до един! Тази песен ми пръска сърцето, бърка ми в главата и душата! Показа им как се прави!”


Горещият прием на “Мерцедес” не е случаен, защото Джордан има лично участие в създаването на музиката заедно с Даниел Ганев. Композиторът е автор и на модерния аранжимент, а стиховете са написани от Росен Димитров. Режисьор и сценарист на свежото видео е Людмил Иларионов - Люси, а Иван Иванов е оператор. Специално участие в клипа има модела Палома Митева.

снимки: Георги Малев

КАТЕГОРИИ