Феновете: Джена даде заявка за летен хит с “Шот за болката“

Феновете: Джена даде заявка за летен хит с “Шот за болката“
Слушай в Стрийминг Платформите

През изминалия уикенд една дългоочаквана премиера зарадва почитателите на поп-фолка. Джена представи своя нов видеоклип със заглавие “Шот за болката“ в PlanetaOfficial в YouTube, където набира популярност като един от ексклузивните проекти на Лято 2020.

“Песента е много, много хубава. Усещам, че това ще бъде хита за лятото!“, “Тази песен е огън! Джена е много красива, както винаги!“, “Браво, Джена. Разби ни с тотален хит!“, “Свеж видеоклип и убийствена музика. Поздравления за проекта!“, “Джена се е представила в малко по-различна светлина! Уникална песен. Хубав текст и още по-добър ритъм... Свежо парче!“, дават категорична оценка меломаните.


Прави впечатление, че с “Шот с болката“ Джена залага на модерната линия – и като звучене, и като визия. Лентата пресъздава един летен купон, а специалните ефекти правят видеото още по-горещо и интригуващо. Режисьор е Виктор Антонов, а оператор - Радослав Гочев. Джена е стилна, красива и следва актуалните трендове в модата. Няколко атрактивни тоалета на водещи дизайнери грабват вниманието на феновете, а не по-малко комплименти изпълнителката получи за грима и прическата си.

За тях Джена се довери на екип от професионалисти – гримьора Цецо Андреев и коафьора Аделина Любенова. Фотограф на продукцията е Виктория Сиракова.
Зад музиката, аранжиментът и текстът на “Шот за болката“ стоят Даниел Ганев, Анастасия Мавродиева и Соня Ангелова.

 

КАТЕГОРИИ