Феновете: Емануела с втори хит за годината

Феновете: Емануела с втори хит за годината
Слушай в Стрийминг Платформите

В очакване на най-купонджийския и любим сезон от годината, лятото, Емануела пусна поредно силно предложение. Песента е озаглавена “В чуждите легла“ и буквално преди часове направи своята премиера в PlanetaOfficial в YouTube и в ефира на телевизионните канали с марката “Планета“. Истински бум във виртуалното пространство предизвика видеото, а феновете се надпреварваха да споделят хубавите си оценки за проекта. По думите им, “В чуждите легла“ е втори тотален хит за звездата на “Пайнер“ за по-малко от 6 месеца от началото на годината. Появата на този сингъл бе предшествана от “Направо в коша“ през март, която даде старт на успешната линия за Емануела през 2021 г.

“Хит, хит, хит! Това е Емануела! Браво, много хубава песен“, “Няма какво повече да кажа, освен, че Емануела няма равна“, “Един от хитовете това лято“, “Видя ли Емануела, веднага пускам. Прекрасна!“, “Браво, Емануела. 3 месеца след пускането на бомба хит, Вие се върнахте с нова музикална бомба. Много ми харесва, ще гърми цялото лято“, “Кралица! Втори хит за годината“, поздравяват Емануела феновете на поп-фолка.


“В чуждите легла“ бе поднесена с ефектно видео, дело на режисьора Добомир Николов. За песента Емануела се довери на Петър Петров и Александър Попов / музика и текст/ и Даниел Ганев /аранжимент/.
От днес стартира и лайв представянето на сингъла “В чуждите легла“. Тази вечер тя ще бъде изпълнена лично от певицата в Biad Premium Club в София, а на 28 май – и в Gabana Sunny Beach на морето. Съботната вечер също ще донесе радост за почитателите на горещите ритми и Емануела, защото тя ще пее в Planeta Payner Club в Габрово.

Фотограф: Георги Малев

КАТЕГОРИИ