Феновете: Емануела свързва поп-фолка с успеха

Феновете: Емануела свързва поп-фолка с успеха
Слушай в Стрийминг Платформите

Емануела представи най-новия си клип “Вечно свързани” ден преди бляскавия концерт “Планета на 18” в PlanetaOfficial и в ефира на “Планета” и “Планета HD”, а песента получи своята лайв премиера на голяма сцена в зала “Колодрума” в Пловдив. Многохилядната публика бурно аплодира своята любимка, която закри спектакъла по случай пълнолетието на музикалната медия. В портала за видеосподеляне YouTube феновете затрупаха Емануела със суперлативи и лайкове за “Вечно свързани”:

“Една много силна и стойностна песен с красива мелодия и въздействащ текст. Поздравления за Емануела и авторите на музикалния проект!”, “Емануела свързва поп- фолка с успеха! Велика!”

“Това вече се нарича тотален хит! Браво, Емануела!”, “Уникални песен и клип! Емануела за пореден път прави хит и доказва своето място сред най-добрите поп-фолк изпълнителки в България!”, “Съвършена, както винаги! Ти правиш само хитове, Емануела! Обичам те!”

Музиката и аранжиментът на “Вечно свързани” са на Даниел Ганев, а текстът е написан от творческия тандем Александър Попов и Петър Петров. Режисьор и сценарист на красивото видео е Людмил Иларионов – Люси, а кадрите са заснети от оператора Иван Иванов. За визията на Емануела се погрижиха Никола Иванов /грим/ и Здравко Куманов /коса/. Певицата не пропусна да благодари на модела Николай Чолаков, както и на нейната приятелка Поли Ташкова, че е приела да бъде част от проекта. По време на снимките на видеоклипа Емануела засне ексклузивна фотосесия с Георги Малев.

КАТЕГОРИИ