Феновете: Галена вече се съревновава сама със себе си

Феновете: Галена вече се съревновава сама със себе си

“Достатъчно време седяхме без нова музика“, написаха феновете и с радост приветстваха новия видеоклип на Галена - “100 живота”. Те не крият, че с него звездата на “Пайнер” е дала отличен старт за летния сезон и се надяват през лятото на 2020 година телевизия “Планета” да им представи само хитове - от големи, по-големи.
Точно в 17 часа на 6 май – Гергьовден и имен ден на певицата, в официалния YouTube канал – PlanetaOfficial се появи клипа “100 живота” и буквално отприщи лавина от зрителски интерес. В първите 10 минути от появата си видеото бе гледано от 13 хиляди зрители, на 20-та минута аудиторията наброяваше 26 хиляди, а на 30-та минута от премиерата – 40 хиляди преглеждания имаше клипа на Галена и така за броени часове “100 живота” безапелационно оглави българската трендинг листа в YouTube.

Малко преди това изпълнителката разкри защо е избрала този ден за представянето на своята песен и видеоклип.

“Здравейте, мили мои! Не мога да чакам повече! А съдейки по многобройните съобщения, които ми пишете - вие също. След тези близо два месеца в изолация, май дойде моментът да започнем малко по малко, да се завръщаме към предишния си начин на живот и съм изключително развълнувана най-после да споделя с вас новата си песен! Обичам тази песен и се надявам тя да се настани в сърцата ви поне за… 100 живота! Липсвате ми! Целувки!”


Оценката на меломаните за “100 живота” е повече от красноречива. Те са категорични:

“Галена вече се съревновава сама със себе си… Тази песен и видеоклип заслужават световно признание… Песента е зверска, предполагам на всички след карантината ще ни дойде много добре… Тая жена прави ненормални клипове… Галена, още 100 живота ще си на върха!”


Самата певица прие оценките на зрителите за видеоклипа и песента “100 живота” много развълнувана и не скри:

“Вълнението ми е огромно, тъй като наистина отдавна исках да я споделя с всички вас! Надявам се да съм успяла да ви подаря малко щастие в тези странни времена. Искам да изкажа специални благодарности на целия екип, работил по създаването на песента и видеото, особено на Иво Аръков за това, че геройски изтърпя целия тормоз, на който го подложих.”

 

КАТЕГОРИИ