Феновете: Галин има потенциал да бъде световноизвестен

Феновете: Галин има потенциал да бъде световноизвестен

Първите оценки за новия клип на Галин са повече от положителни. Феновете харесаха #MeGusta от първо слушане и побързаха да похвалят изпълнителя:

“Страхотен проект! Галин е един от малкото изпълнители, при които се наблюдава възходяща градация при проектите тази година, едно страхотно развитие! Всеки път иновативен, смел, не се страхува да експериментира и това е изключително успешно! Разбира какви са предпочитанията на публиката и предлага това, което се търси”, пишат почитателите на Галин в социалните мрежи.

#MeGusta e по музика и текст на самия певец, аранжиментът е на Dexter, а режисьор на видеоклипа е Станислав Христов.

Този път Галин провокира не само с испанския текст в песента, но и с активното си участие в хореографията на танците заедно с балет Fame:

“Доста време репетирах за танците в новия ми клип и мисля, че зрителите ще оценят това. Постарах се, дадох много от себе си за този проект”, не крие певецът.

След успешната премиера на #МеGusta меломаните се нетърпеливи да чуят и изцяло испанска песен от Галин. За тази своя идея певецът спомена наскоро в предаването “Звездно”.

“Искам да чуя изцяло испанска песен от Галин. #MeGusta ми харесва!”, “Нещо наистина разчупено. Очаквах го малко или много от него, защото той променя стила, в който се развива. Много се зарадвах, че танцува.”, “Галин може да е световноизвестен, има потенциал”, категорични са почитателите на поп-фолка.

КАТЕГОРИИ