Феновете: Галин пак “избухна“ с хит

Феновете: Галин пак “избухна“ с хит

Дългоочакваният проект на Галин - “112“ вече официално е част от музикалните видеоклипове в  PlanetaOfficial в YouTube. Певецът отново предложи един модерен и хитов проект на феновете си, които отдавна очакваха парчето. Техните оценки не закъсняха и сами говорят за потенциала на “112“ да се превърне в хит на Лято 2018.

“Браво, песента още от първо слушане ме грабна. Силно вярвам, че съвсем скоро ще дойде този ден, в който българската музика ще се слуша и знае по цял свят“, “Тази песен ме кара да викам линейката“, “Галин пак избухна с хит! Ще гърми в дискотеките“, “Нещо различно и страхотно. Браво, Галине, продължавай точно в този дух нагоре към световната сцена“, “Галин напоследък ме изненадва с проекти на световно ниво. Браво!“, “TОООП!!! Фараона разби отново с хит“, четем в първите коментари.


Този проект е по музика и текст на Галин и Веселин Николов, а аранжиментът – на Деян Асенов. По всичко личи, че те са успели да усетят предпочитанията на публиката този сезон, което личи и от интереса към лентата - за по-малко от 24 часа вече има гледаемост от над 250 000. Песента бе представена с оригинално и цветно видео, което те кара да затанцуваш под звуците на “112“.

За неговата реализация Галин се довери на режисьора Георги Марков, а специално участие в кадрите има плеймейтката Мартина Юрукова, която зрителите вече познават от “На Египет Фараона”. Впечатление прави още модерната и доста различна визия на Галин, който отново показва, че не се страхува да експериментира, както музикално, така и визуално.

КАТЕГОРИИ