Феновете: “Гост не си“ ще остане във времето

Феновете: “Гост не си“ ще остане във времето

Заедно с премиерата на своя нов самостоятелен албум - “Любовта настоява“, Глория поднесе на меломаните и нов видеоклип. Той е към песента “Гост не си“ и вече се радва на интереса на зрителите в ефира на телевизиите “Планета“ и “Планета HD”, както и в официалния канал на “Пайнер“ в YouTube – PlanetaOfficial. Феновете на модерния фолк са категорични, че с “Гост не си“ Глория е уцелила десятката и отново е докоснала най-тънките струни на душата:

“Когато чух песента настръхнах. Малко са думите, с които мога да изразя респекта си към тази жена. Класа!“, “И тя е създадена точно от любов, провокирана от най-голямото чувство... Истински балсам за сетивата и за ценители. Ще остане във времето. И мен ме грабна от първо слушане!“, “Уникална жена и певица! Не прави компромис и пуска само качествени песни!“

“Глория е еталон за това как се прави красива музика с прекрасен текст!“, “Стил и класа, неподправеност и много чувства...“, “Глория е страхотен професионалист! Класа! Страхотна изненада направи към феновете си, нов албум, автобиографична книга! Поздравления!“, четем в отзивите на публиката.


Автори на музиката на “Гост не си“ са Глория и Светослав Лобошки, който работи и по аранжимента на парчето, а за текста певицата обедини идеи с Мариета Ангелова. Видеоклипът пък е заснет от екипа на режисьора Ивайло Спасов на остров Тасос.

 

КАТЕГОРИИ