Феновете: Ивета Костова е част от бъдещето

Феновете: Ивета Костова е част от бъдещето

“Грешна роля” е дългоочакваният нов клип на Ивета Костова, който направи премиера в официалния канал PlanetaOfficial в YouTube. Това е вторият проект на младата певица в “Пайнер”, който веднага успя да прикове вниманието на меломаните, а високите оценки и суперлативите са преобладаващата тенденция в многобройните коментари за видеото:

“Ивета е бъдеща звезда! Песента е страхотна, текстът и клипът са на високо ниво! Нека продължава в същия дух!”, “Това вече е парче, достойно за термина хит! Поздравления, Ивета! Любимка си ми сред дебютите, обичам те!”, “Музика, текст, видео – всичко е ТОП. С това темпо, Ивета Костова много скоро ще бъде едно от топ имената. Успех!”

“Харесвам и първата й песен, тази още повече. Нямам търпение за следващата.”, “Не знам какво става с тези дебютанти, но сериозно са се заели да утвърдят имената си. Много приятно съм изненадан от тази песен.”, “Страхотна! Супер модерно звучене, стилни визии и поведение. Ивета е част от бъдещето!”

Музиката и аранжиментът на песента “Грешна роля” са на Деян Асенов, а текстът е написан от Лора Димитрова. Режисьор и сценарист на клипа е Виктор Антонов, а Радослав Гочев е оператор. За своята визия във видеото Ивета Костова се довери на Стоян Апостолов – Стоянски /стил/, Моника Димова /грим/ и Венета Христова /коса/. По време на снимките на видеото на “Грешна роля” певицата засне и ексклузивна фотосесия с фотографа Ангел Захаринов.

КАТЕГОРИИ