Феновете: Когато Роксана е решила да остави песен във времето

Феновете: Когато Роксана е решила да остави песен във времето

“Една любов” на Роксана ft. Фики мигновено грабна вниманието на феновете. Те от своя страна побързаха да дадат своите положителни оценки за стойностния проект. Това  истински зарадва певицата, която е автор на музиката и текста:

“Ето, това е! Браво, Рокси! Прави само такива песни – текст, музика, клип, всичко е Топ! Тук вече уцели в десятката!”, “Това е стила, който отива на Роксана и трябва да изпълнява. Включването на Фики също е брутално!”, “Песента е божествена! Гласовете им се съчетават страхотно!”, “Когато Роксана е решила да остави песен във времето!”, “Каквото и да кажа за Роксана, ще е малко. Обичам тази жена и музиката й! Когато прави такива песни, просто остава отпечатък и то много силен! Уникална жена с уникален талант! Глас, който влиза под всеки милиметър на кожата! Обичам те, велика си!”, “Най-хубавата и нежна песен, която съм слушал!”

Развълнувана от ласкавите думи на меломаните, Роксана направи откровено признание в социалните мрежи, само часове след премиерата:

“Ще бъда до болка искрена с Вас и ще Ви призная - въобще не очаквах такава реакция, толкова обич, прекрасни, мили думи, толкова висока оценка за тази песен. Този водопад от любов за мен е изненада и аз съм най-щастливия човек на света в момента. Дори не ме интересуват гледанията в YouTube този път, защото разбрах, че и те не са критерий. Пуснах парчето само, защото беше готово от почти година, подготвям още нови песни, но не са готови, а за лятото нямах нищо друго завършено. Всеки, който чу тази песен предварително, каза, че е страхотна, само аз я подцених и не погледнах сериозно на нея. Моят личен пиар Алекси Маринов и съпруга ми Александър обаче успяха да ме убедят да пусна песента и сега се радвам, че ги послушах”.

“Обещавам Ви още веднъж, че ще правя песни, в които ще оставям душата си. Спирам да следвам всякакви музикални тенденции, ще следвам Вас и сърцето си. Благодаря Ви още веднъж за тази чиста любов. Едва ли има за един изпълнител по-голяма награда от обичта и уважението на почитателите му. Поклон пред Вас. Обичам ви!“, пише Роксана.

Аранжиментът на “Една любов” е на композитора Мартин Биолчев. Режисьор, сценарист и оператор на видеоклипа е Николай Скерлев. За визиите си в лентата Роксана отново се довери на Емилио Стефано /коса/ и на Борислав Соколов – Бони /грим/.

 

КАТЕГОРИИ