Феновете: Крисия D се завърна ударно с “Влюбена“

Феновете: Крисия D се завърна ударно с “Влюбена“

Приятна изненада поднесе Крисия D на феновете на поп-фолка в следобедните часове на 19 април. След близо 2-годишна пауза, изпълнителката представи новия си видеоклип “Влюбена“, който веднага направи впечатление на публиката:

“Уау, Крисия се завърна с бомба. Браво, поредната добра песен за 2021“, “Завърна се с гръм и трясък, песента е трепач“, “Крисия има потенциал да е сред топ имената в жанра. Повече постоянство и продуктивност. Успех и поздравления за хубавата песен!“, “Уникална! Браво, Криси“, “Толкова е красива, чаровна и с красив глас“, “Чакането си заслужаваше“, “Приятно съм изненадан от Крисия! Хубав текст, мега добър бийт, страхотен клип! Поздравления!“, “Браво! Супер е песента, страхотно и красиво изпълнение! Много още такива да има, успех!, пишат феновете в PlanetaOfficial в YouTube.


За своето ново предложение, Крисия D се довери на хитмейкъра Мартин Биолчев /музика и аранжимент/, а текстът е дело на Николай Гурманов. Певицата поднесе “Влюбена“ с красиво и стилно видео, зад реализацията на което стоят режисьорът Иван Димитров – Torex и операторът Иван Иванов. Звездата на телевизия “Планета“ е щастлива от положителните отзиви за проекта, защото те й дават стимул да работи и да изкушава меломаните с нови, качествени песни. Крисия D с нетърпение очаква и първите си срещи с публиката, за да представи “Влюбена“ на живо.

Като всеки изпълнител и тя е категорична, че няма друга подобна емоция на тази, да чуеш как меломаните се радват и пеят в един глас с теб, твоите песни. А още по-вълнуващо е това да е най-новата ти песен, в създаването на която си вложил много старание, труд, желание и чувство.

 

КАТЕГОРИИ