Феновете: Малката е машина за тотални хитове

Феновете: Малката е машина за тотални хитове

Вторият клип на Малката в “Пайнер” е факт. “Гръм” определено заслужи името си, защото феновете на поп-фолка веднага наредиха музикалния проект в графата “хитове”, затрупвайки певицата със суперлативи в официалния канал PlanetaOfficial. Факт е, че само за броени дни “Гръм” влезе на трета позиция в българската трендинг листа на портала за видеосподеляне YouTube.

“Браво, гръмна всички мощно! Доказа, че мястото ти е в “Пайнер”. Втори хит, пожелавам успех на проекта!”, “Малката е машина за тотални хитове. Изглежда мега секси, а  нейният глас е невероятен!”, “Малката знае как се вадят мощни хитачки!”

“Браво, момиче, отново го направи, още един дискотечен хит! Невероятна си, определено се нареждаш сред едни от най-добрите в тази фирма, поздравления! Продължавай да ни радваш с такива яки тупалки!”

Diamond Beat Production е автор на музиката и аражимента на “Гръм”. Композиторът има участие и в създаването на текста, заедно с Анастасия Мавродиева. Свежото видео е по идея на режисьора Виктор Антонов, а кадрите са заснети от Георги Марков.

снимки: Виктория Сиракова

КАТЕГОРИИ