Феновете: “Мамиш” ще гърми яко по дискотеките това лято

Феновете: “Мамиш” ще гърми яко по дискотеките това лято

Премиера в PlanetaOfficial и в ефира на телевизиите с марката “Планета” направи дългоочакваният клип на Галин ft. Азис със заглавие “Мамиш”. Самият изпълнител побърза да анонсира появата на своя нов проект в официалните си профили в социалните мрежи:

“Приятели, новата ми песен “Мамиш” вече e тук! Надявам се, да Ви хареса и да даде началото на едно хубаво и пълно с емоции лято! Безкрайно много благодаря на всички, които се включиха в създаването на песента и клипа и по-специално на продуцентите ми от “Пайнер” и на Азис, който за пореден път доказа професионализма си!”

Лентата бързо загря мрежата и стремително върви към 400 000 преглеждания за по-малко от 24 часа като продължава да трупа лайкове и хубави коментари: 

“Топ! Галински тази година няма нито една слаба песен, нямам търпение до края на 2019 година какво ще поднесе още. Продължавай все напред в същия дух, а песента е трепач и по дискотеките ще гърми яко!”, “Страхотна хитова песен, различно звучене! Нямаш стигане Галине, тази година си много продуктивен! Успех и все към върха!”, “Галин избухна, както винаги със страхотна песен и клип. Всичко е топ. Успех на парчето!”

Музиката и аранжиментът на “Мамиш” са на Даниел Ганев, а текстът е на Николай Гурманов. Атрактивната лента е реализирана от Buddubbaz и Петко Андонов.
Повече подробности за видеото, може да научите лично от Галин, който е специален гост в най-новия брой на предаването “Автограф”. Може да го гледате от 18.00 часа по “Планета” ТВ и в 20.00 часа по “Planeta HD”.

КАТЕГОРИИ