Феновете: Мария представи балада на световно ниво

Феновете: Мария представи балада на световно ниво

Премиера в официалния канал на “Пайнер“ в YouTube – PlanetaOfficial направи най-новия видеоклип на Мария - “Престъпно твоя“. Певицата определено изненада почитателите си с красива балада, чиято поява анонсира така:

“Нека това бъде моя подарък в този сезон за всички вас, с цялата ми любов“, написа тя в официалната си Facebook страница.

Песента по музика на Phoebus, аранжимент на Калин Димитров и текст на Анастасия Мавродиева и Росен Димитров, определено допадна на публиката, която побърза да изкаже високите си оценки за проекта:

“Много хубава и нежна песен. Браво, Мария“, “Уникална визия и много докосваща песен“, “Прекрасни и много нежни песен и клип“, “Има елементи на стар поп-фолк и това ми харесва страшно много. Такъв проект чакахме от Мария“, “Песента е бомба, напомня ми на старите й песни, а клипът е на световно ниво“, “Мария, това определено е твоята година! Изглеждаш прекрасно, продължавай все така!“, “Браво, Мария, има само една дума, която те описва и това е класа! Една хубава балада за лятото, която с музика, текст и клип е на световно ниво“.


За силното въздействие на “Престъпно твоя“ допринася и видеоклипа, реализиран от режисьора Николай Скерлев в Монако. Емблематичният Hotel Hermitage в Монте Карло отвори врати за снимките, а в кадрите виждаме много красота. Визията на Мария е изключително стилна, като този път тя залага на феерична рокля на Ermanno Scervino от колекцията пролет-лято 2019. Гримът е на Кирил Чалъков, а косите – на Fetish Hair Studio. Ефектната фотосесия, с която Мария поднесе новия си проект, е на фотографа Георги Малев.

КАТЕГОРИИ