Феновете: На Емануела Балканската сцена вече ѝ е тясна

Феновете: На Емануела Балканската сцена вече ѝ е тясна

Според почитателите не Емануела “Балканската сцена вече й е тясна”. Това пишат те в коментарите за новия видеоклип на певицата “Свекървище”. Други пък се радват, че звездата на “Пайнер” най-накрая е посветила песен на “любимите свекърви”. Песента “Свекървище” наистина провокира с текста и посланията в него. Автори са Лора Димитрова, Александър Попов и самата Емануела. Музиката на песента е на Мартин Биолчев, а аранжиментът - на Деян Асенов. Този път режисьор на музикалната лента е Александър Моллов.
2

“Чудесна песен за поздрав на сватбата към свекървата… Само Емануела може да направи такава песен… Продължавай да ни радваш с подобни хитове.”, коментират с усмивка почитателите на поп-фолка и допълват: “Само Емануела знае как се прави – клетви и най-добри закани… Обичаме те Емануела! Уникална си, както винаги… Никога не изневеряваш на стила си. Винаги си истинска!”

На живо “Свекървище” ще звучи и на Студентския празник – 8 декември, когато Емануела ще представи песента в София. На следващия ден е клубното й участие в Благоевград и отново хитът ще бъде “Свекървище”.

КАТЕГОРИИ