Феновете: Най-добрият проект на Джордан

Феновете: Най-добрият проект на Джордан

“Не си прави труда” е новия дългоочакван видеоклип на Джордан, който направи премиера в официалния канал PlanetaOfficial в YouTube. Само за няколко дни лентата регистрира над 450 000 преглеждания и бе оценена с многобройни харесвания и суперлативи от почитателите:

“Най-добрият проект на Джордан! Браво, този път изкара Хит!”, “Джордан е изпълнител, който винаги е с различен и грабващ проект! Like!”, “Успех на Джордан и всички негови колеги, които уважиха мнението ни и нашия вкус, да се върне старата хитова музика и звучене без рапиране!”

“Много ми харесва новата визия на Джордан, клипът е интересен, текстът е смислен, музиката е яка, а за гласа нямам думи ! Джордан каквото и да запее, те разтапя ! Успех на песента, не спирам да я слушам!”

Музиката и аранжиментът на “Не си прави труда” са на Даниел Ганев, а текстът е на Мариета Ангелова. Режисьор на лентата е Людмил Иларионов – Люси, а главната роля е поверена на “Мис Силикон 2010”, Гергана Райчевска. Тя вече е партнирала на Джордан във видеоклипа “Муцуна”.

снимки: Георги Малев

КАТЕГОРИИ