Феновете: “Нотариус” Емануела си подпечата хита за сезона

Феновете: “Нотариус” Емануела си подпечата хита за сезона

Най-новият видеоклип на Емануела, “Нотариално заверен”, направи премиера в официалния канал PlanetaOfficial и в ефира на “Планета” и “Планета HD”. Лентата веднага генерира голям интерес и само за броени часове има над 180 000 преглеждания в YouTube. Положителните реакции не закъсняха, а суперлативите за проекта истински зарадваха Емануела:

“Пореден тотален хит от Емануела. През последните няколко години тя набира все по-голяма скорост и няма слаба песен. Страхотен старт на 2018 година. Емануела в момента е ТОП име в поп-фолка и наистина го заслужава. Прави продукция и то на добро ниво, а всяка песен е по-добра от предходната. Поздравления!”, “Най-добрата, изважда хит след хит, страхотно начало на 2018!”

“Уникална песен, саунд и клип – един завършен продукт! Закачлив текст, много запеваем, слушах я вече над 20 пъти.”, “Мисля, че доста хора са се припознали в текста или просто искат да поздравят някого с песента. Емануела е уникална. Всичко зарибява!”

За музиката и аранжимента на “Нотариално заверен” Емануела се довери на Даниел Ганев, а за текста – на Петя Радева. Режисьор на оригиналното видео e Bashmotion, който е поканил за главната мъжка роля Ивел Йорданов, носител на титлата “Мистър Планет Талант 2017”. Другият интересен участник в лентата е една черна овца, която внася доста колорит. Самата Емануела сменя няколко доста атрактивни визии, които допълнително подчертават нейния неподражаем сексапил. Гримът в клипа е дело на Никола Иванов, прическите са на Ивайло Колев, а стилът е на Ива Атанасова. По време на снимките Емануела засне и фотосесия с Георги Малев.

снимки: Георги Малев

КАТЕГОРИИ