Феновете: “Параноя“ е тотален хит

Феновете: “Параноя“ е тотален хит
Слушай в Стрийминг Платформите

“Па-па-параноя пак ме тресе...“. Уникална песен. Грабва от първо слушане“, “Прекрасен завършек на годината за Ваня! Тотален хит! Много яко се е получило“,  “Бомбастичен дует! Браво на Ваня и Меди!Големи гласове извадиха!“ - това са само малка част от оценките, които публиката даде за новия проект на Ваня, в дует с Меди - “Параноя“.

Песента прозвуча премиерно в ефира на “Планета“ и в официалния канал на “Пайнер“ в YouTube – PlanetaOfficial преди часове, а вече дава категорична заявка да се превърне в любимо заглавие на меломаните с близо 200 000 преглеждания за по-малко от денонощие. Песента направи и своята лайв премиера в Търговище, където също обра овациите на феновете.
“Параноя“ е авторски проект на Ваня – нейни са музиката и текста на песента, а аранжиментът е направен от Даниел Ганев. За видеото изпълнителката се довери на Николай Скерлев, който се постара да представи “Параноя“ с модерно видео. Точно такава е и визията на изпълнителите – стилна и ефектна, като за стайлинга си Ваня избра модели от своя бранд “Ivy Boutique”.

КАТЕГОРИИ