Феновете: “Пие ми се“ ще е следващият голям хит на Анелия

Феновете: “Пие ми се“ ще е следващият голям хит на Анелия
Слушай в Стрийминг Платформите

С категорична заявка за хит, Анелия атакува сърцата на феновете в PlanetaOfficial в YouTube. ”Пие ми се“ е озаглавен най-новият видеоклип на звездата, който получи премиера преди часове, а вече се налага като едно от топ попаденията на новия сезон. В това ни уверяват меломаните, които побързаха да поздравят изпълнителката за този проект:

“Браво, Анелия! Истински попфолк... Нещо различно и ударно“, “Предчувствам, че това ще е следващия голям хит на Анелия“, “Има нещо в тази песен, което те грабва“, “Много интересен клип и красиви визии“, “Анелия се връща към старите си хитове, стойностни текстове, различно звучене и песните се превръщат в истински хитове!“, “Изкуство, визия, глас и стил - всичко си има“, “Това е хита на есента“, споделят впечатленията си абонатите в YouTube.


”Пие ми се“ е по музика и аранжимент на Велислав Драганински, а за текста Анелия се довери на Мариета Ангелова. Ефектният видеоклип е реализиран от режисьора Стефан Маринов - Buddubbaz Tape и оператора Петко Андонов. По време на снимките на лентата Анелия засне и ексклузивна фотосесия пред обектива на Теди Грозданов.

 

 

КАТЕГОРИИ