Феновете: “Скъпото се плаща” направо разбива

Феновете: “Скъпото се плаща” направо разбива

“Скъпото се плаща” на Емануела направи премиера в PlanetaOfficial в YouTube и определено разгорещи страстите. Почитателите се надпреварват да харесват и да правят комплименти на “Пайнер” и “Планета” за страхотните хитове, които излизат един след друг и ги оставят просто без думи:

“Пайнер” не са пускали толкова хитове през последните 2-3 години, колкото през февруари 2019!”, “Планета” какво прави напоследък, само хитове! То човек да се чуди какво да слуша. Прекрасни!”, “”Скъпото се плаща” направо разбива! Песента е мега яка, а клипът е на световно ниво. Страхотен проект, много се е потрудил целия екип и Емануела. Успех на парчето!”, “Много е различна от предишните й песни и изобщо от всички, които се пускат напоследък. Клиповете й стават от все по-добри. Браво!”


Музиката и аранжиментът на “Скъпото се плаща” са на Даниел Ганев, а стиховете са резултат на творческите търсения на Анастасия Мавродиева, Александър Попов и Емануела. Това е вторият текст, написан от тримата автори, след като очевидно химията помежду им проработи на 100 % и във “Виновна”. Режисьор на лентата е Людмил Иларионов – Люси, който е заложил на нестандартни сюжетни решения. За да се постигне зимната интериорна картина, са използвани над 150 кг. изкуствен сняг. В лентата вземат участие два достолепни чехословашки вълчака и гарван. Мъжката роля във видеоклипа е поверена на фитнес модела Валентин Митев.

снимки: Георги Малев

КАТЕГОРИИ