Феновете: “Стой настрана” ще гърми яко по дискотеките

Феновете: “Стой настрана” ще гърми яко по дискотеките

Мария е готова с второто си видео след карантината. “Стой настрана” е заглавието на парчето, в което тя се обединява със Саша Рикобенд, за да поднесат заедно още един хит на Лято 2020. Песента е динамична и купонджийска, и със сигурност ще стане любима на меломаните, които не пестят суперлативи и лайкове в официалния канал на “Пайнер” в YouTube – PlanetaOfficial.

“Не очаквах, че гласовете на двете така ще си пасват заедно. Има диалог между тях и видеото е приятно. Успех пожелавам на песента и се радвам, че Мария предлага нова продукция.”, “Мисля че ще гърми яко по дискотеките! Браво, страхотен проект!”, “Не мога да спра да я слушам, просто си ме кефи.”, “Харесва ми тази балканска страна на Мария!”


Музиката и аранжиментът на “Стой настрана” са на Сашо Сашов, а текстът е дело на Петър Рангелов. Николай Скерлев е режисьор и сценарист на клипа, който е със специалното участие на “Мистър България” – Мартин Иванов. По време на снимките на видеото Мария и Саша Рикобенд заснеха атрактивна фотосесия с Теди Грозданов.

КАТЕГОРИИ