Феновете: “Така ни се пада“ е тотален хит

Феновете: “Така ни се пада“ е тотален хит
Слушай в Стрийминг Платформите

Един от най-очакваните дуети тази есен, “Така ни се пада“ на Преслава и Галин, се превърна в новото любимо заглавие на меломаните. Това сочи интересът, който отбелязва видеоклипа, броени часове след премиерата си в PlanetaOfficial в YouTube. Лентата приближава 500 000 гледаемост, а феновете са категорични:

“Тотален хит! Браво и на двамата!”, “Тази песен я чакам от доста години! Най-накрая е факт и е безспорен хит”, “Песента е супер яка, много смислена и с уникален текст”, “Няма слабо в песните на Галин и Преслава”, “Ще го кажа с прости думи – тотален хит“, “Много силна и истинска песен“, “Текст, музика и видео на световно ниво“, “Песента е много различна и мелодична! Определено ще се слуша“, “Благодаря ви за този хит“.


Преслава и Галин са щастливи от добрия прием на съвместния си проект, за който обединиха идеи с млади и талантливи имена. Музиката е на Галин и Деян Асенов, създал и аранжимента на парчето, а текстът е отново на изпълнителя на “Пайнер“ в колаборация с Николай Гурманов. Стилното видео, с което бе поднесен дуета “Така ни се пада“ е създадено от режисьора Виктор Антонов и оператора Радослав Гочев.

КАТЕГОРИИ