Феновете: Татяна и AX DAIN със заявка за летен хит

Феновете: Татяна и AX DAIN със заявка за летен хит

“Лятото ще е горещо“, обеща Татяна в последното си интервю за телевизия “Планета“ и определено вече доказа това. Най-новото й предложение ”Мъжките ти номера”, в което участие взема нейния колега АХ DAIN само за часове след премиерата си в PlanetaOfficial надмина 115 000 гледания и вeче е в трендинга на YouTube. Този успех определено донесе много радост за Татяна, която сподели:

”Чувствам заслужената любов, защото работих много и дадох много в този проект! Благодаря на Даниел Ганев за песента и затова, че ме е усетил, точно какво трябва да изпея. АX DAIN се появи в живота ми без натрапчивост и фасони кой е, ние сме една зодия и много бързо се усетихме. Затова нещата ни се случиха с лекота. Той е част от моето семейство, както и аз от неговото, което обичам и уважавам. Нашата връзка е много интересна и истинска, и затова ни се получиха нещата“, откровено е Татяна.

“Ще кажа само за последно - ”Всяко нещо си стои в пространството и си чака своя момент, смятам че моят вече е факт и мога да кажа само едно голямо “Благодаря“. Мотивирана съм и ми се работи много, затова оттук нататък ще има много изненади“, споделя още звездата на телевизия “Планета“.

Тя отправя благодарност към всеки, отдал частица от себе си за реализацията на “Мъжките ти номера“. Музиката и аранжиментът са дело на Даниел Ганев, текстът обединява идеите на Татяна, Анастасия Мавродиева и Соня Ангелова, а режисьор на видеоклипа е Николай Скерлев.

“Благодарности и за нашите почитатели, без които не можем, защото те са най-важния критерий за това дали една песен ще бъде хит. Пожелавам на всички да сме здрави, едно много горещо лято и луди, и запомнящи се купони до зори“, казва с усмивка Татяна.

Меломаните побързаха да поздравят Татяна и АХ DAIN в YouTube, като дадоха категоримна оценка, че с тази песен те правят заявка за летен хит, който ще владее нощните клубове и класациите.

КАТЕГОРИИ