Феновете: Тони Дачева си остава класика

Феновете: Тони Дачева си остава класика

Тони Дачева се завърна в ефира на телевизия “Планета“ с нов видеоклип, който вече може да бъде гледан и в PlanetaOfficial в YouTube. Заглавието на музикалния проект е “Играч“, а той вече се радва на интереса на меломаните:

“Много хубава песен и различна! Усеща се автентичният поп-фолк, и в текста, и в аранжимента! Браво, Тони, липсваше!“, “Много свежа песен!“, “Няма как човек да обърка Тони Дачева. Уникален глас“, “Страхотен ритъм, красив клип. Право в целта за лятото, поздравления за Тони! Остава си класика“, “Адмирации“, четем в първите отзиви в PlanetaOfficial.

Самата Тони Дачева сподели, че песента е свежо и лятно парче, с което отправя своя музикален поздрав към меломаните този сезон, а в следващите месеци за тях предстоят още интересни изненади.
“Играч“ е по музика и аранжимент на Светослав Лобошки, а стиховете са на Лиляна Димова, автори на които изпълнителката от години се доверява за своите песни. Режисьор на красивото видео е Ивайло Спасов, а Тони Дачева отправя своята благодарност към целия екип, вложил душа и сърце в създаването на проекта. Специално участие в лентата вземат Саня и Станимир от шоу-вариете “Фламинго“, а за визията на певицата се погрижиха Борислав Соколов – Бони /грим/ и Николай Стоянов /коса/.

КАТЕГОРИИ