Феновете: “Това е Райна и това е стилът, който я избута напред”

Феновете: “Това е Райна и това е стилът, който я избута напред”

Краят на миналата седмица бе овенчан от новия видеоклип на Райна – “Тихо ти”. Песента е по музика и аранжимент на Мартин Биолчев, текстът е на Георги Нинов, а режисьор на атрактивната музикална лента е Иван Димитров – Torex. С “Тихо ти” Райна дава голяма заявка за нов хит на Лято 2024.
2
Веднага след официалната премиера на видеоклипа в YouTube канала на “Пайнер” – PlanetaOfficial феновете буквално избухнаха от възторг:

“Това е Райна и това е стилът, който я избута напред… Това е Хита на Лято 2024… Времето е спряло за тази жена. 20-годишните да гледат и да се учат! Пожар… Мега яка песен! Това направо си е хит… Райна ги удари направо в земята с този клип… Избухна!... Това е Райна и стилът, който й отива. Винаги различна и актуална. Браво за проекта… Чакаме от Райна нов поп-фолк албум…”

Още тази седмица Райна започва и с live-представянето на “Тихо ти” в страната, а надеждата на феновете е срещите им с певицата това лято да бъдат много и чести. За подробности следете профила на “Пайнер” и Instagram – @paynerlive.

КАТЕГОРИИ