Феновете: Ваня и DJ Дамян са Топ, когато са заедно

Феновете: Ваня и DJ Дамян са Топ, когато са заедно

Ваня и DJ Дамян представиха най-новия си дует “Искам си теб” в официалния канал PlanetaOfficial и за по-малко от 24 часа има близо 140 000 преглеждания. Лентата веднага привлече вниманието на меломаните, които я оцениха с многобройни положителни коментари:

“Направо разбихте, уникален старт за 2018. Супер сте!”, “Много зарибяваща песен.Страхотно е влизането на DJ Дамян, уникален проект! Браво – завърнаха се с гръм и трясък!”, “Любимата ми двойка, още от първите Ви дуети, получават ви се. Новата песен е доста добро попадение”, “Както в доброто старо време. Ваня и Дамян са Топ, когато са заедно. Браво, още от първото слушане ми хареса песента!”


“Искам си теб” е по музика и аранжимент на Diamond Beat Production, а текстът е на Анастасия Мавродиева. Режисьор на атрактивната и модерна лента е Николай Скерлев. За визията на Ваня и DJ Дамян се погрижиха Момчил Спасов /коса/ и Цецо Андреев /грим/, а стайлингът е на модната линия на певицата. По време на снимките на видеоклипа двамата заснеха и фотосесия със Софи Калева.

снимки: Софи Калева

КАТЕГОРИИ