Феновете дадоха висока оценка за “Твоя съм“ на Ваня

Феновете дадоха висока оценка за “Твоя съм“ на Ваня

Много продуктивна и успешна е 2018-та за Ваня, която само преди дни представи нов проект. Той е озаглавен “Твоя съм“ и е поредното силно попадение за изпълнителката тази година. В това са категорични абонатите в PlanetaOfficial в YouTubе, които не скриха високите си оценки за песента и видеоклипа:

“Това е, може би, най-яката песен за цялата й кариера! Безспорно една от любимите ми песни през 2018“, “Ваня тази година вади хит след хит. Евала!”, “Браво, Ваня, след “Богиня” отново хубава песен изкара. Поздравления и успех на парчето”, “Определено ще стане ХИТ! Браво Ваня”, “Похвално и хитово за нея, а и плюс тук е и авторското й участие в проекта, за пореден път силно попадение”.

Прави впечатление, че зад музиката и текста на “Твоя съм“ стои самата Ваня, а аранжиментът е поверен на Даниел Ганев. С оригинално и стилно видео бе поднесена песента в ефира на телевизия “Планета“. Режисьор на лентата е Николай Скерлев. Кадрите са заснети в София, като в тях се откроява красивата визия на певицата.  Стайлингът е изцяло неин, гримът е на Цецо Андреев, а косите на Момчил Спасов. С появата на видеоклипа Ваня представи и нова фотосесия, заснета пред фотообектива на Георги Малев.

КАТЕГОРИИ