Феновете харесаха “Чуй ме” на Джена

Феновете харесаха “Чуй ме” на Джена

Есента на 2021 година за Джена се очертава да бъде много щастлива. Певицата избра датата 10 ноември, за да представи своя нов видеоклип и песен със заглавие “Чуй ме”. Точно така тя е решила да озаглави и предстоящия си музикален албум, който феновете също очакват през ноември.

“Започнах да работя по новата песен още през лятото, споделя Джена пред www.planeta.tv, но за жалост се наложи да я забавя малко заради боледуването ми от Covid 19. И както народа е казал: “Всяко зло – за добро”, песента се появява в началото на зимата, в точното време…”

2
Цяла плеяда доказани професионалисти участват в създаването на мелодията и визията на проекта “Чуй ме”. Музиката и аранжимента са на Даниел Ганев, а в написването на текста се включват Анастасия Мавродиева, Росен Димитров, Соня Ангелова и Джена. Видеоклипът е заснет в столичен театър, който е бил изцяло обновен, за да се предаде още по-голяма автентичност на картината. Режисьор е Виктор Антонов, а оператор – Радослав Гочев. Заедно с фотографа Георги Малев Джена направи и нова фотосесия, която почитателите й могат да видят в социалните медии и в предстоящия албум.
3
Феновете харесаха “Чуй ме” още от първо слушане и не спестиха похвалите си за песента и видеото към нея.

“Както винаги уникална песен! Просто всяка песен ме зарежда ужасно много. Продължавай все така… Ето точно това очаквах и го получих,  една поредна убийствена песен от Даниел Ганев, която брутално пасва на този уникален глас – Джена… Просто едно голямо БРАВО за целия проект!...Това е нашата Джена! Уникална визия, интересен клип, а с текста просто избухна… Страхотна си Джена! Поредно бижу в репертоара на Джена… Топ изпълнение, песен и визия, дано по-често да ни радваш… Завърна се старата Джена!”

Самата Джена също е доволна от проекта и точно затова избра заглавието “Чуй ме” за своя нов, 6-ти по ред в дискографията си албум с поп-фолк хитове. Не е изненада, че за по-малко от 24 часа видеоклипът “Чуй ме” бе гледан от над 200 хиляди зрители в канала на “Пайнер” – PlanetaOfficial и влезе в българския трендинг на YouTube.

 

КАТЕГОРИИ