Феновете избраха “Беден в сърцето“

Феновете избраха “Беден в сърцето“

Любипитни ли сте кое е предпочитаното заглавие в края на юни. Днес тази загадка получава отговор в новото издание на класацията Тoп 5 PlanetaOfficial. В първия летен месец се появиха много нови песни и те безспорно бяха забелязани от феновете на поп-фолка. Но фаворитът им се оказа “Беден в сърцето“, новият хит на Преслава. Видеоклипът вече е гледан повече от 2 милиона пъти в YouTube, а в стрийминг платформите цифрите също са впечатляващи.

Галин и Диона с “Просто секс“ също нажежават музикалното лято, а меломаните ги поставиха под номер 2 в Топ 5. Първият самостоятелен проект на Емрах - “Предишното момче“ също е сред категоричните хитове през юни и това му отрежда третото място.

Все по-голям е интересът към младата надежда на “Пайнер“ - Данна, а с проекта си “Той“ тя доказва, че има защо да е сред любимите изпълнители на публиката въпреки крехката си възраст. Петото място през юни меломаните гласуваха за Емануела и Джия с “Мамино синче“.

Две нови предложения с потенциал за хитове на Лятото ще видите в новото издание на Тoп 5 PlanetaOfficial - “Шот за болката“ на Джена и “Отпечатък“ на Магда.

КАТЕГОРИИ