Феновете избраха най-харесваните клипове в PlanetaOfficial

Феновете избраха най-харесваните клипове в PlanetaOfficial

Замисляли ли сте се колко често решаваме да подкрепим с натискане на бутона “палец нагоре” някоя публикация във Фейсбук, снимка в Инстаграм или видеоклип в YouTube. Това правим ежедневно и то доста често. Така изразяваме своето задоволство от предложения продукт и показваме на останалите потребители, че той ни допада. Абонатите на официалния YouTube-канал на “Пайнер” – PlanetaOfficial, които вече са над 2 милиона и 220 хиляди, също доста често натискат бутона “харесвам”, докато гледат новите видеоклипове. Те активно коментират предложените им видеоклипове и дори понякога се стига и до полемични диалози между тях. Но тази седмица сме решили да Ви предложим петте най-харесвани видеа в PlanetaOfficial през юни 2021 г.
Оказва се, че младият Емрах, който през юни отпразнува своя абитуриентски бал, е събрал най-голямо зрителско одобрение за своя последен видеоклип “Един на милион”.

Над 35 000 лайка преброихме към клипа през юни, но ако днес погледнем статистиката, ще видим че тенденцията на одобрение продължава и през юли. Второто място в Топ 5 PlanetaOfficial е за “Автомата” на Теди Александрова и Илиян, а на трета позиция, според харесванията се нарежда видеоклипа на Анелия и Палома – “Влез, влез”. Позиция след тях е още една сценична двойка – Татяна ft. AX Dain с общия им проект “Мъжките ти номера”. Почетното 5-то място пък е резервирано за Малката ft. Александър Робов и клипа на “Аномалия”.
Топ 5 PlanetaOfficial всяка седмица има с какво да изненада своите зрители. Класацията може да гледате в YouTube канала - PlanetaTV Official, както и в лятната програма на телевизионните канали Planeta 4K и “Планета”.

 

КАТЕГОРИИ