Феновете към Емануела: Благодарим ти за музиката, с която ни радваш

Феновете към Емануела: Благодарим ти за музиката, с която ни радваш
Слушай в Стрийминг Платформите

Много емоции и пролетно настроение подари Емануела на своите фенове в края на април. Музикална компания “Пайнер” и телевизия “Планета” представиха най-новата песен и видеоклип на певицата – “Ако тръгна”. В интернет видеото се появи в YouTube канала – Emanuela и скоростно набра популярност и гледаемост.

“Ето я Емануела! Жената, която знае как да поднесе най-добрите и най-бруталните парчета! Визиите - топ, косата - топ, всичко – 6… Огромно браво на екипа. Песента ще е хит, то е ясно отвсякъде, пишат пленените от поп-фолка меломани. – Най-сетне песен, която те кара да се разбиеш… Не спирам да я слушам… Страхотна, както винаги… Тази жена е КЛАСА! Благодарим ти за музиката, с която ни радваш…”, допълват още те.

2
Самата Емануела също поздрави своите почитатели и не скри вълнението си от появата на “Ако тръгна”.

“Благодаря Ви много за хубавите коментари! Радвам се, че “Ако тръгна” Ви харесва и сте я усетили като вашата песен! Желая ви цветен Великден, изпълнен с много радости и усмивки!”

Че “Ако тръгна” звучи много пролетно и позитивно, в това са убедени феновете, а заслугата е и на авторите на песента и видеоклипа. Музиката и аранжимента са на Радомир Кишев, а текста е създаден от самата Емануела, заедно с Анастасия Мавродиева, Александър Попов и Петър Петров.  Режисьор и сценарист на видеоклипа е Станислав Христов, а оператор - Георги Марков.
До края на седмицата Емануела ще представи “Ако тръгна” и пред публика в нощните клубове на София, Пловдив и Велинград.

КАТЕГОРИИ