Феновете към Галена: Винаги ни радвай с твоите хитове

Феновете към Галена: Винаги ни радвай с твоите хитове

Галена – една от най-желаните звезди на музикалната сцена и тази есен е във вихъра си. Концертната програма на певицата е доста динамична, но най-щастливи от това са почитателите й, защото където и да се намират, имат възможност да я аплодират на живо:

“Бъди винаги така весела, щастлива и красива, и винаги ни радвай с твоите хубави хитове“, е мнението на феновете на звездата, което те споделят и в социалните мрежи.

За никого не е тайна, че едни от най-незабравимите клубни участия, изпълнени с много настроение и хубава музика са тези на Галена. Певицата е сочена за един от най-интересните артисти, защото перфектно знае как да накара всички да се забавляват.

А за тези, които тръпнат в очакване на нова среща с изпълнителката ще издадем, че тази седмица Галена ще е гост на цели три поп-фолк партита. Първото от тях ще бъде на 21 октомври в Пловдив, а на следващата вечер среща с Галена ще има и в Благоевград. Петък вечер е запазена за почитателите на звездата в Стара Загора, където купонът винаги е на макс.

 

КАТЕГОРИИ