Феновете към Преслава: Единствена и неповторима

Феновете към Преслава: Единствена и неповторима

Голямата изненада към феновете безспорно е новия видеоклип на Преслава, който се появи само преди няколко часа. “Мълчете си” изпя Преслава, а феновете буквално избухнаха:

“Единствена и неповторима… Такива изненади правиш и ни побъркваш от радост. С нетърпение от Гърция… Докосваща песен. И отново на върха! Вече имам любима балада… Това е твоята сила – баладите. За пореден път доказваш, че можеш. Толкова въздействаща песен. Без думи съм… Трябва повече рок парчета да правиш. Уникално изпълнение… Много докосващ текст, браво отдавна не беше избухвала толкова силна песен… Looking Great. Lov u from Albania…”

2
“Мълчете си” е по музика и аранжимент на Велислав Драганински и текст на Росен Димитров. Режисьор на видеоклипа е Николай Скерлев. С този екип Преслава не бе работила скоро, но по всичко личи, че където са се правили хитове, пак се правят.
Песента вече получи своята live-премиера и това се случи снощи във Варна. Тази вечер Преслава ще представи “Мълчете си” в Пловдив, а утре – в София. В събота вечер партито е в Благоевград, а всички вече ще пеят “Мълчете си”.

КАТЕГОРИИ