Феновете обявиха 2019-та за годината на Цветелина Янева

Феновете обявиха 2019-та за годината на Цветелина Янева

След “Болка моя” и “Не ме оставяй”, ето че и “Ангелът” на Цветелина Янева накара меломаните буквално да “избухнат” и в коментарите си много от тях заявиха, че отминаващата вече година с право би могла да бъде определена като Годината на Цветелина Янева.

“Тази година Янева кърти наред! Това е Хит от първо слушане… Цветелина тази година пуска много добри парчета… Поздравления! Браво за проекта! Благодаря ти, Цветелина, песните ти винаги ми действат... Уникален глас, изпяване, мелодия... Интересна и различна песен с уникален клип! Дерзай, Цвети! Така трябва да звучи една поп-фолк песен! Браво! Цветелина Янева е класа! Всичко е пипнато до най-малкия детайл… Искам още и още, и още! Браво Цвети…”

Това, което най-много е впечатлило феновете в “Ангелът” е текста на песента и интересната мелодия, създадени от Анастасия Мавродиева и Diamond Beat Production.

Зрителите на телевизия “Планета” пък казват, че биха гледали видеоклипа отново и отново, защото наистина ги впечатлява. Режисьорът Николай Нанков се е постарал да представи наистина оригинално видео, много ефектно и запомнящо се. В него Цветелина Янева е истинска модна икона, която вдъхновява.

Феновете са почти сигурни, че певицата ще представи “Ангелът“ и в зала “Колодрума“ в Пловдив на 3 декември. Ако искате да разберете дали музикалният проект ще получи своята лайв премиера на голяма сцена на концерта “Планета на 18“, не пропускайте да запазите своите места, а билети ще намерите в мрежата на Eventim.bg.

фотограф: Георги Малев

КАТЕГОРИИ