Феновете оцениха високо “Принцеса”

Феновете оцениха високо “Принцеса”

Една дългоочаквана премиера вчера зарадва почитателите на Райна. В официалния канал на телевизия “Планета” в YouTube – Planeta Official се появи най-новият видеоклип на изпълнителката, озаглавен “Принцеса”. Много свежо, пролетно настроение носи този музикален проект, създаден от композитора Радомир Кишев и поетесата Мариета Ангелова. Видеоклипът бе заснет на 30 декември, още преди заминаването на Райна за Куба, а сега дойде моментът и меломаните да се насладят на сингъла. Режисьор е Людмил Иларионов - Люси. Само за няколко часа от своята поява, лентата вече има гледаемост над 60 000, а многобройни са й позитивните оценки за “Принцеса” в мрежата:

“Супер яка песен, Райна! БРАВО и поздравления за готиния и як проект. Успех ти желая с това парче уникално и доста динамично и закачливо!, “Песента ще стане хит, клипът е на много високо ниво и песента е забавна, свежа - създава настроение”, “Поздравления за “Принцеса” - от първо слушане те кара да запееш и затанцуваш, дори и да не си в настроение за това. Обожавам разчупеността на текста и музиката, а видеото - стилно, ефектно и супер свежо! Огромно браво за пореден път, Райна!”, “Извади хита - от принцеса за принцеси”, гласят коментарите.

С подкрепата си феновете вдъхнаха кураж на Райна и я накараха да се усмихне след загубата на нейния домашен любимец – Дракон. Пословична е любовта на изпълнителката към животните и може би неслучайно в музикалната лента виждаме до нея котарака Момо и кучето Арис.
Любопитен факт е също, че премиерата на “Принцеса” съвпадна с началото на традиционния индийски фестивал на цветовете – Холи. Елементи от този обичай присъстват и във видеоклипа на Райна, която признава обаче, че това съвпадение не е търсено нарочно.

 

КАТЕГОРИИ