Феновете се надяват на втора дата за концерта на Преслава

Феновете се надяват на втора дата за концерта на Преслава

“С огромна радост искам да ви съобщя, че концертът ми на 16-ти ноември вече е разпродаден! Благодаря ви от сърце за вашата подкрепа и любов – нямам търпение да се видим и да създадем заедно незабравими спомени. Чета коментарите ви и виждам, че много от вас не са успели да си вземат билет и ме молят за втора дата. Мисля, че е голям риск, но със сигурност ще помисля върху това!”, обяви с голямо вълнение Преслава.

Грандиозния концерт-спектакъл “20 години на сцена” с участието на Дани Милев бенд Преслава ще представи в зала “Арена София” на 16 ноември. Смело можем да кажем, че билетите за този спектакъл се разпродадоха за рекордно кратък срок. Бяха пуснати и допълнителни места, които свършиха буквално за няколко дни. Ето затова и феновете умоляват своя идол да помисли за втора дата на този концерт. До ноември има още 3 месеца и те очакват да получат нов шанс за билети и да имат възможността да аплодират на живо своята любима изпълнителка.
2

“Не никакъв риск. Хората те обичат и ходят на дискотеки да те видят за 5-ти, 6-ти път и не им омръзва, така че, колкото и дати да дадеш, толкова пъти ще бъдат разпродадени билетите... Такъв концерт си заслужава да бъде гледан на живо! С нетърпение очаквам събитието и ти пожелавам успех! Нека това бъде твоя незабравим спектакъл! Ти го заслужаваш!... Браво, съкровище. Не сме се и съмнявали в теб. И че предстои нещо грандиозно, запомнящо се, което ти напълно заслужаваш и съм убедена, че като професионалист ще се постараеш и всички ще сме доволни. Успех. С теб сме!”, изразяват категоричната си подкрепа почитателите на поп-фолка.

КАТЕГОРИИ