Феновете се влюбиха от първо слушане в “Един на милион“ на Емрах

Феновете се влюбиха от първо слушане в “Един на милион“ на Емрах
Слушай в Стрийминг Платформите

Изненадваща премиера за меломаните преди часове поднесе Емрах. Младият изпълнител представи новото си парче “Един на милион“ в PlanetaOfficial в YouTube и за часове даде заявка за хит на Лято 2021.  Сингълът, който е трето музикално предложение на певеца за годината след дуета с Теди Александрова “Обичам те“ и “Евала“, разкрива, че Емрах е готов да предложи на публиката много качествена музика и заряд, с които да се наложи като едно от водещите мъжки имена в поп-фолка.
“Един на милион“ е по музика на Теди Александрова, Емрах и Даниел Ганев, а хитмейкърът създава и аранжимента на песента. Текстът пък е съвместно дело на Теди и Емрах. Ефектното видео е реализирано от режисьора Людмил Иларионов – Люси и оператора Иван Иванов.

Освен, че новото музикално предложение на Емрах влезе в трендинга на YouTube още след появата си, многобройни са и позитивните коментари на публиката:

“От първо слушане ми влезна в сърцето песента. Браво, Емрах! Б-Р-У-Т-А-Л-Е-Н! Нямаш ревен!“, “Тотален хит“, “Поздравления за страхотното парче“, “Тази ми е сред най любимите песни на Емрах, които е направил някога и ще стане хита на лятото“, “Даниел Ганев, Теди Александрова и Емрах са ударна сила за хитове. Евала“, “Избухвация...“, “Уникален както винаги си, продължавай все така да ни радваш“, пишат феновете в YouTube.

През уикенда предстои и лайв премиерата на “Един на милион“ край морския бряг. На 19 юни Емрах е специален гост на поп-фолк парти в Слънчев бряг, където се очаква градусът на настроението да е повече от висок.

КАТЕГОРИИ