Феновете се влюбиха в “Аномалия“ на Малката ft. Александър Робов

Феновете се влюбиха в “Аномалия“ на Малката ft. Александър Робов
Слушай в Стрийминг Платформите

Огромен интерес в мрежата провокира новият проект на Малката – “Аномалия“, който е със специалното участие на Александър Робов. Лентата събуди интереса на меломаните още с премиерата си в PlanetaOfficial в YouTube, където вече приближава 500 000 преглеждания. За никого не е изненада хитовия потенциал на парчето, защото и Малката, и Александър Робов вече са доказали, че правят песни, които публиката истински обожава. Отзивите и сега са повече от добри, а меломаните твърдо отсичат, че “Аномалия“ ще владее клубовете в следващите месеци:

“Евала, грабва от първо слушане! Това момиче е просто уникално - има нещо в нея, което не мога да обясня точно, прекрасна е!“, “Ще стане хит тази песен! Ще пръска дискотеките“, “Тотален хит! Уникално добра колаборация“, “Сега за пръв път я чух тази песен и се влюбих в нея! От кога чаках Малката да избухне. Евала и на двама ви. Успех на парчето“, пишат феновете на поп-фолка.


“Аномалия“ е по музика, текст и аранжимент на Diamond Beat Production. Видеоклипът е дело на режисьора Стефан Маринов (Buddubbaz Tape)  и оператора Петко Андонов, а целия екип изказва благодарност за съдействието на Arboretum Villa & SPA. За визията на изпълнителите се погрижиха Стоян Апостолов – Стоянски /стил/, Ивайло Колев /коси/ и Микеле /грим/.
Тази вечер “Аномалия“ ще звучи лайв в изпълнение на Малката и Александър Робов в LEVEL Night Club в Благоевград. Изпълнителите очакват всички свои почитатели да споделят с тях тази вълнуваща музикална нощ и обещават, че градусът на настроението ще е повече от висок.

 

КАТЕГОРИИ