Феновете за “Богиня“: Точно от това имахме нужда

Феновете за “Богиня“: Точно от това имахме нужда

Едно от заглавията, които белязаха Лято 2018, е песента “Богиня“ на Ваня. Видеоклипът й се появи в PlanetaOfficial в YouTube през изминалия уикенд и буквално за часове завладя меломаните, които побързаха да поздравят изпълнителката:

“Старият поп-фолк идва, народе! Е, това ми трябваше, нещо по-яко, по-ударно! Успех, Ваня!”, “Тотален поп-фолк хит!“, “Браво, Ваня, припомни ми за музиката от едно време. Ти доказа, че модата не се изменя, а се върти. Поздравления!“, “Точно от това имахме нужда, истински поп-фолк!”, “Уникално е всичко – клип, визия, текст!“, “Адмирации, текстът е много хубав, клипът е на ниво, много добър проект!“, четем в първите отзиви в портала за видеосподеляне.


За новата си песен Ваня се довери на Щилиян Тодоров /музика/, Даниел Ганев /аранжимент/, а текстът е създаден от нея самата и Йордан Гергов. Оператор и режисьор на видеоклипа е Николай Скерлев, а впечатление на зрителите отново направи стилната и секси визия на Ваня. Певицата е известна със своя безупречен моден усет, който демонстрира за пореден път, а идеите си за този проект тя обедини с Момчил Спасов /коса/ и Цецо Андреев /грим/.

КАТЕГОРИИ