Феновете за Денис Теофиков: Толкова млад, а толкова талантлив

Феновете за Денис Теофиков: Толкова млад, а толкова талантлив

Денис Теофиков буквално нажежи мрежата с появата на втория си самостоятелен проект “Катастрофа”. Клипът направи премиера в официалния канал PlanetaOfficial в YouTube и за броени часове има над 200 преглеждания, многобройни лайкове и положителни коментари, които недвусмислено сочат, че песента е хит:

“Тази година Денис няма празно. Адмирации!”, “Супер си! Пееш уникално, голяма фенка съм ти и слушам твоите песни постоянно!”, “Толкова млад, а толкова талантлив!”, “Страхотно парче, Денис вдига сериозно летвата. Ще кърти дискотеките. Топ!”

“Каква изненада само, не го очаквах. Младите попълнения на “Пайнер” вадят най-добрите песни тази година, браво! Брутална песен, 100% хит!”, “Успехи, мило момче, много си талантливо. Излъчването ти е уникално!”, “Този глас е уникален! Поздравления за таланта и труда! Гордея се с България!”, “Самата истина – чалга почти не слушам, но определено следя с интерес неговите песни. Доста съм впечатлена от текстовете и стиловете на клиповете, които прави. Получават му се нещата и честно-казано, очаквам все нагоре да се изкачва и да покорява върхове!”


Мизиката и аранжиментът на “Катастрофа” са на Diamond Beat Production, който участва и в създаването на текста с поетесата Анастасия Мавродиева. Песента е представена с мини-филм, който е по идея на режисьора Людмил Иларионов – Люси. Кадрите са заснети от оператора Георги Марков. Голямата изненада в лентата е участието на Ани Хоанг, на която е поверена главната женска роля. Нейното превъплъщение, също бе оценено по достойнство от феновете на поп-фолка:

“Ани Хоанг има дарба за актриса, много добре се представя в клипа!”, “Прекрасна песен, браво! Ани Хоанг е много красива!”

КАТЕГОРИИ