Феновете за “Граници“: Този дует ще гърми в дискотеките

Феновете за “Граници“: Този дует ще гърми в дискотеките

На 1 октомври, Международния ден на музиката, Емануела подари на меломаните новия си видеоклип. Той е дует с гръцката звезда Kyriacos Georgiou и е озаглавен “Граници“ / DEN MPORO. За часове лентата се превърна в най-актуалното музикално предложение, което мнозина чуха, видяха и споделиха. Оценките не закъсняха и са категорични:

“Хит, хит, хит!“, “Топ песен, клип, визия - всичко е на висока ниво! Този дует ще гърми в дискотеките“, “Неочаквано добра българо-гръцка комбинация... Ще бъде един успешен международен проект“, “Страхотна песен, Емануела! Колкото е красива, толкова и хубаво пее!“, “Песента ме грабна още от първия път. Определено хита на есента“, “Емануела - жената огън в поп фолка! За нея няма граници“, “Тотален хит. Определено си заслужаваше чакането. Музика, текст, видео - всичко е ТОП“, четем в коментарите на феновете.

Всички те са единодушни, че Емануела знае как се прави истински хит, а екипът, на който се е доверила е вложил най-доброто от себе си.

Музиката и аранжиментът са на Даниел Ганев, българският текст - на Александър Попов и Петър Петров, а за гръцката част творчески идеи обединяват The Rook & Ioannis Raftopoulos.  Видеоклипът на “Граници“ / DEN MPORO е реализиран от Stavros Ntais, който е режисьор, сценарист и оператор на лентата. За оригиналната и красива визия на Емануела този път се колаборираха Александър Попов, Петър Петров и Ива Атанасова.

фотограф: Кирил Александров

КАТЕГОРИИ