Феновете за “Сърце мое”: Браво! Уцелиха хит!

Феновете за “Сърце мое”: Браво! Уцелиха хит!
Слушай в Стрийминг Платформите

Теди Александрова и Емрах избраха рождения ден на “Пайнер”, за да представят своя дългоочакван дует “Сърце мое“. Песента получи своята лайв премиера още същата вечер на партито по случай 30-годишния юбилей на музикалната компания в комплекс “Приказките” край Харманли. Проектът бързо привлече вниманието на зрителите, които не пестят суперлативи в официалния канал PlanetaOfficial:

“Изключително стойностен проект, не си спомням, кога за последно съм слушал и гледал толкова разтърсващо парче! Едно голямо БРАВО на всички замесени в проекта... Грабна ме още с първото слушане! Браво на Теди, че е избрала да направи дует точно с Емрах. Все пак трябва да се подаде ръка на младите изпълнители, за да могат да се наложат. Респект...”

“Хит! Хит! Хит! Невероятна песен... Good jobs Bulgaria! This is beautiful song and singers… Браво! Уцелиха хит... Не мога да спра да я слушам, откакто е излязла. Наистина е уникална и мисля, че тези двамата трябва да правят повече такива песни!”

Теди Александрова и Емрах участват в създаването на музиката на “Сърце мое” заедно с композитора Даниел Ганев, а певицата е обединила творчески усилия със Соня Ангелова за написването на текста. Аранжиментът е на Даниел Ганев, а режисьор и сценарист на видеоклипа е Николай Скерлев.

КАТЕГОРИИ