Феновете за “Таратайка“: При Яница няма слабо

Феновете за “Таратайка“: При Яница няма слабо

Дългоочаквана бе премиерата на новия видеоклип на Яница. Още преди появата на лентата изпълнителката подгря мрежата с атрактивни кадри, които провокираха зрителите да бъдат нащрек. “Таратайка“ е заглавието, с което звездата на “Планета“ ще атакува клубовете в следващите месеци, а за почитателите на поп-фолка едва ли е изненада, че и този път тя се е постарала да предложи хит, поднесен с красиво видео. За реализацията му Яница се довери на едни от най-популярните имена в бранша напоследък – режисьорът Виктор Антонов и оператора Радослав Гочев, а фотосесия, реализирана от Георги Малев допълва визуалното представяне на проекта. В музикален план авторският екип отново е сериозен – музиката и аранжиментът са на Даниел Ганев, а тексът – на Росен Димитров и Анастасия Мавродиева.

За всички, които все още не са гледали “Таратайка“ отправяме покана да го направят в официалния YouTube канал на “Пайнер“ – PlanetaOfficial или в ефира на телевизия Planeta 4К, защото доброто настроение и желанието за парти ще ви завладеят след като го направите. Първите фенове, докоснали се до новото музикално бижу на Яница, са категорични:

“При Яница няма слабо. Песента е тотален хит!“, “Браво Яница, след 9-месечна пауза ще удариш клубовете с тази песен“, “На Яница винаги и клиповете, и песните са топ. Кралицата е машина за хитове“, “Уникална песен, точно това очаквах от Яница! Успех“, “Аууу, какъв подарък ни направи, Яница!“, “Няма слабо тази жена. Жесток клип, брутални визии“, пишат меломаните.

Ще издадем, че за визията на Яница в “Таратайка“ се погрижиха Момчил Спасов /коса/ и Цецо Андреев /грим/, а стайлингът е избран лично от певицата.

 

КАТЕГОРИИ