Феновете за “Texas Place”: Световно звучене, супер модерно, свежо и диво

Феновете за “Texas Place”: Световно звучене, супер модерно, свежо и диво

“Texas Place” e най-новият видеоклип на Галин ft. Adnan Beats & Dessita, който направи премиера в официалния канал PlanetaOfficial. За броени часове лентата има над 250 000 преглеждания, а отзивите само могат да радват тримата изпълнители:

“Това трябва да звучи в дискотеките извън България, убийствен бийт! Не отстъпва на чуждестранните проекти! Поздравления, ще гърми поне до октомври!”, “Фараоне, ошашави ме! Уникален си – ритъм, рими, аранжимент, темпо, текстът и музиката твои, вдигаш левъла човече. Това е песента, която единствено съм чакала толкова дълго. Радвам се, че се пее, не за любов, а за много як и щур купон. Много леко парче, точно за сезона, плаши ме мисълта какво ме очаква през лятото. Страхотна хореография, ще пускам тази песен 24/7 в училище.”

“Хитът на сезона, дойде! Продължавай в същия дух, нагоре към върха, Галине! Dessita, уникална си, първа песен, а разби всички певици с 20 години стаж! Adnan, очаквам още колаборации с Галин и Dessita. Страхотни сте!”, “Няма слабо при Галин! Световно звучене, супер модерно, свежо и диво. Браво на целия екип!”

Музиката и текстът на “Texas Place” са на Галин, а аранжиментът е на Васил Иванов – Dexter. Изпълнителят иска специално да благодари на Vessou и Adnan Beats за ценната помощ при измислянето на римите. Режисьор на видеоклипа е Людмил Иларионов – Люси, а локацията на атрактивното видео е разкошната къща на американски бизнесмен. В снимките участват много статисти, които се включват в щурия купон, а хореографията на танците е на балет Fame. Свеж акцент в цялата картина е присъствието на Dessita. Ще ви издадем в аванс, че красивата тийнейджърка е откритие на Галин. Няма съмнение, че тя е талантлива, а в първото си официално видео се справя като истински професионалист.

КАТЕГОРИИ