Фестивал в Благоевград събира Ивана и Цеца отново на една сцена

Фестивал в Благоевград събира Ивана и Цеца отново на една сцена

Hай-голямото музикално събитие в Югозападна България - South West Festival тази година е посветен на балканската музика и ще премине под мотото Balkan Edition. На 8 и 9 септември парк „Македония“ в Благоевград ще се превърне в притегателно място за всички, които харесват и обичат балканските ритми. Билетите за Фестивала в Благоевград вече са в продажба, а най-нетърпеливите побързаха да резервират най-хубавите места.
2
Жители и гости на Благоевград в съботната вечер, на 9 септември, буквално ще бъдат взривени от хитове. Всеобщата любимка на меломаните Ивана ще открие втората вечер на South West Festival. Заедно със своя бенд тя ще представи най-желаните от публиката песни от репертоара си, оставили трайна следа сред поколения българи. След нея овации ще приеме и Цеца, която това лято явно е влюбена в България и не спира с концертните си изяви у нас.
3

“За мен е голяма чeст за втори път да съм на една сцена с най-голямата балканска звезда - CECA. Очаквам сериозна българска подкрепа”, написа Ивана в социалните мрежи.

Почитателите на балканските ритми добре помнят съвместния концерт на Ивана и Цеца в Банско на 7 септември 2019 година. Тогава двете кралици на балканската музика буквално оставиха без дъх гостите на Банско Балкан Фест. 100 % и тази дълго ще се говори след концерта на Фестивалната сцена в Благоевград.

КАТЕГОРИИ